Houtgestookte Ofyr Barbecue

Buitenkoken met de OFYR barbecue

Heeft u binnenkort een tuinfeest, barbecue, familie etentje of een vriendenavond? Zorg dan dat u de OFYR Barbecue heeft staan. Want met deze houtgestookte barbecue haalt u alle mogelijkheden voor een Top avond in huis.

Of u nu een complete maaltijd wilt bereiden, lekker wilt barbecueën, kleine hapjes van vlees, vis of groenten wilt bereiden op het open vuur, of alleen maar een gezellig houtvuur wilt. Met de OFYR barbecue kan het allemaal.


Authentiek houtgestookt

  • Een complete maaltijd bereiden. Koken, bakken, braden, grillen, alles kan
  • Gezellig barbecueën. Door de ronde vorm kan iedereen er gezellig bij.
  • Grote stukken vlees bereiden: grillen, braden of aan het spit
  • Altijd warmte ook als het feest tot in de late uurtjes duurt (niet vergeten om het hout aan te vullen)

Wat is er mogelijk?

Compleet arrangement

Een compleet barbecue menu inclusief de OFYR barbecue.

OFYR Menu populair

OFYR Menu populair

OFYR Menu populair

OFYR KOPEN

Een eigen OFYR barbecue biedt veel mogelijkheden. Niet alleen kunt u hem gebruiken voor een bbq, maar ook voor een gecontroleerd houtvuur. Daarnaast kunt u hem dagelijks gebruiken voor het bereiden van een complete maaltijd. Sinds begin 2020 zijn wij officieel OFYR Dealer. Bekijk hier de mogelijkheden.

Compleet verzorgde BBQ

Barbecueën met de OFYR BBQ is voor iedereen een plezier. Voor grote groepen kunnen we meerdere bbq’s tegelijk inzetten zodat iedereen op tijd zijn vlees heeft en niet lang hoeft te wachten.

Met onze zeven OFYR BBQ’s hebben we al veel gezellige feetjes naar tevredenheid verzorgd. Bel voor uitgebreide informatie en mogelijkheden: 06-18670731 Of vraag hier een offerte aan. We nemen contact met u op als we uw aanvraag binnen hebben.

U heeft zojuist dit product toegevoegd aan de winkelmand: