Ofyr kopen

OFYR BBQ kopen

Slagerij Bart Adriaanse: Officieel OFYR Dealer

Barbecueën met de OFYR BBQ is voor iedereen een plezier. Dit kunnen we uit eigen ervaring zeggen. Met onze zeven OFYR BBQ’s hebben we al veel gezellige feetjes verzorgd.

De OFYR is qua uiterlijk een aantrekkelijke BBQ. Het cortenstaal en de kegelvormige vuurschaal zijn echte eyecatchers.

De brede rand die als bakplaat wordt gebruikt biedt tevens de mogelijkheid om naast vlees ook groenten te bereiden. U kunt er zelfs uw pannen op kwijt.

Met diverse accessoires kunt u uw eigen bbq of buitenkeuken samenstellen. De OFYR is een kooktoestel met veel mogelijkheden.


OFYR kopen

Via onderstaande link download u de lijst met verschillende ofyr vuurschalen, buitenkeukens en accessoires. De OFYR Classic is in drie maten en drie kleuren verkrijgbaar. Vervolgens kunt u kiezen uit drie kleur uitvoeringen:

  1. Classic met geoxideerd Cortenstaal
  2. Classic Black: gecoat zwart Cortenstaal
  3. Classic Concrete: zwart beton

Hieronder kunt een overzicht van de mogelijke maten en varianten downloaden. Neem voor meer informatie over een specifieke ofyr contact met ons op.

Contact opnemen

Bel slager Bart op 06 – 18670731

  • Voor direct bestellen
  • Meer informatie
  • Praktisch advies

Eerst een keer proberen?

Twijfelt u of u zelf een OFYR wilt aanschaffen? U kunt hem eerst een keer proberen door hem bij ons te huren. Bekijk hem hier en reserveer direct

De OFYR voor Food, Fire and Friends

De OFYR is meer dan een barbecue. U kunt er uw volledige warme maaltijd op bereiden. Dagelijks voor uzelf, op special gelegenheden voor uw vrienden. Want wat is er mooier dan ambachtelijk koken.

Download het product overzicht voor meer informatie