Actie of verkoping

Vleesacties voor het goede doel

 

Organiseert uw kerk of vereniging een actie of verkoping?

Slagerij Bart Adriaanse heeft al meer dan 10 jaar ervaring met verkopingen en goede doelen acties. Diverse kerken en verenigingen in het land hebben we in de afgelopen jaren kunnen helpen met een vleesactie.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Rookworstacties
  • Rollade acties
  • Hamburgeracties
  • Grillworst acties
  • Vlees en vleeswaren acties

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Alle acties hebben hetzelfde einddoel: zoveel mogelijk voor het goede doel ophalen. Daar werken we zoveel mogelijk aan mee. Enerzijds door een passend aanbod te doen, anderzijds door met u mee te denken en u op weg te helpen. Dit doen we op basis van ervaring, maar ook praktisch door de standaard bestellijsten die we u zo toe kunnen sturen.

 

Ook in deze coronatijd

Veel verkopingen en acties kunnen dit jaar niet doorgaan vanwege corona. In ieder geval niet op de manier waarop we het altijd deden. Wilt u toch een verkoping organiseren dan kan dit zeker. Bestellingen kunnen digitaal of telefonisch worden opgenomen en uiteindelijk bij de mensen bezorgd worden. Een leuke bijkomstigheid is het aantal (digitale) contactmomenten met de mensen van de kerk of vereniging.

 

Neem contact met ons op

Omdat iedere actie anders is nemen we graag samen met u door wat er nodig is om van uw actie een succes te maken. Als u het formulier invult en verzendt nemen wij zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact met u op.

 

Bel direct voor meer informatie met slager Bart op: 06 – 18670731

 

Stuur een email en we bellen u terug: