Buffet en cateringservice

Catering / Buffet en partyservice

Hieronder vindt u het overzicht van onze buffet en catering mogelijkheden. Naast onze standaard buffetmenu’s kunnen we uw feest compleet verzorgen. Met de ervaring en eigen materiaal in huis kunnen we u het beste van dienst zijn.

Bestellen en bezorgen

Hieronder kunt u complete buffet menu’s bestellen. Ook kunnen we voor elk feest de nodige voorzieningen zoals, partytent, tafels, stoelen en heaters verzorgen.  Ideaal voor tuin- of bedrijfsfeesten en zeker nu wanneer er meer afstand nodig is. Voor maatwerk en meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Als u voor meer dan 15 personen besteld is bezorging binnen Hardinxveld en Sliedrecht gratis. Daarbuiten berekenen we de bezorgkosten in overleg. Wij bezorgen binnen een straal van 50 km rondom Hardinxveld-Giessendam en bij bestellingen groter dan 75,- euro. Bij kleinere afstanden en / of bestellingen bezorgen we in overleg.

Wat onze klanten zeggen:

Super ervaring!

Rated 5 out of 5
13/09/2023

Super ervaring bij Slagerij Bart Adriaanse. Voor een personeelsfeest van ca. 250 personen hebben zij dit prima geregeld. Ook over HALAL en vegetarische opties is meegedacht. Complimenten.

Lisa

Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Rated 5 out of 5
17/06/2023

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Personeel verzorgde op een nette, verantwoordelijke manier het klaarzetten van het buffet. Vriendelijk en respectvol! Een echte aanrader dus.

Petra
Schrijf je eigen review

Buffet impressies:

Compleet verzorgde Catering en partyservice

Slagerij Bart Adriaanse verzorgd ook complete catering op locatie. Met meer dan 10 jaar ervaring en al vele geslaagde feestjes hebben we alles in huis om uw feest tot een succes te maken. Download nu onze Buffetbrochure of bel direct: 06-18670731 voor uitgebreide informatie en mogelijkheden.

U heeft zojuist dit product toegevoegd aan de winkelmand: