Buffet en cateringservice

Catering / Buffet en partyservice

Hieronder vindt u het overzicht van onze buffet- en catering mogelijkheden. Naast onze standaard buffetmenu’s kunnen we uw feest compleet verzorgen. Met de ervaring en eigen materiaal in huis kunnen we u het beste van dienst zijn.

Bestellen en bezorgen

Hieronder kunt u complete buffet menu’s bestellen. Ook kunnen we voor elk feest de nodige voorzieningen zoals, partytent, tafels, stoelen en heaters verzorgen.  Ideaal voor tuin- of bedrijfsfeesten en zeker nu wanneer er meer afstand nodig is. Voor maatwerk en meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Als u voor meer dan 15 personen besteld is bezorging binnen Hardinxveld en Sliedrecht gratis. Daarbuiten berekenen we de bezorgkosten in overleg. Wij bezorgen binnen een straal van 50 km rondom Hardinxveld-Giessendam en bij bestellingen groter dan 75,- euro. Bij kleinere afstanden en / of bestellingen bezorgen we in overleg.

Wat onze klanten zeggen:

Goed vlees en goede service

Rated 5,0 out of 5
20/02/2024

Fantastisch vlees, denken mee en komen de afspraken goed na.

Jan van de Minkelis

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
28/08/2023

Wij zijn zeer tevreden over het Buffet de Luxe dat wij hadden besteld voor ons feestje. Zowel de salades als de warme gerechten zijn van een zeer goede smaak en zagen er mooi en verzorgd uit. Ook het ijs met vers fruit was van een zeer goede kwaliteit en smaakte heerlijk. Alles werd op tijd aan huis bezorgd en keurig verzorgd neergezet bij ons aan huis.

Damsteeg

Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Rated 5,0 out of 5
17/06/2023

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Personeel verzorgde op een nette, verantwoordelijke manier het klaarzetten van het buffet. Vriendelijk en respectvol! Een echte aanrader dus.

Petra

Buffet impressies:

Compleet verzorgde Catering en partyservice

Slagerij Bart Adriaanse verzorgd ook complete catering op locatie. Met meer dan 10 jaar ervaring en al vele geslaagde feestjes hebben we alles in huis om uw feest tot een succes te maken. Download nu onze Buffetbrochure of bel direct: 06-18670731 voor uitgebreide informatie en mogelijkheden.

U heeft zojuist dit product toegevoegd aan de winkelmand: