Catering / Partyservice

Catering en Partyservice

Een perfecte cateringservice in Hardinxveld-Giessendam of omgeving? Ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse levert het heerlijkste en eerlijkste vlees dat u ooit geproefd heeft. Vrij van onnodige toevoegingen en lekker mals. Van warme en koude buffetten tot gourmetschotels en goed gevulde partypannen, we zorgen dat alles van de cateringservice uitermate lekker smaakt bij u in Hardinxveld-Giessendam.

Speciaal voor u

Ambachtelijke Slager Bart Adriaanse is een slager die met liefde zijn vak uitoefent. Dankzij vele jaren ervaring weet hij exact hoe hij vlees moet snijden, bereiden en verwerken, zodat u kunt genieten van een optimale smaak. Onze cateringservice in Hardinxveld-Giessendam laat werkelijk niets te wensen over. Voor iedereen wat wils en aan alles wordt gedacht.

Wilt u gebruik maken van onze cateringservice dan kan dat vanaf 25 personen. Kleinere groepen kunnen we eventueel ook verzorgen. Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling kunt u contact met ons opnemen.

Cateringservice door Slagerij Bart Adriaanse bevat:
• Enkel topkwaliteit vlees
• Hapjes en gerechten naar wens
• Een perfecte service
• Gratis bezorging

Gratis bezorgen

We bezorgen het eten voor uw cateringservice in Hardinxveld-Giessendam en in Sliedrecht gratis. Voor buffetten en cateringservice in de regio zullen we de bezorgkosten met u afstemmen.

Een bestelling plaatsen

Via onze website kunt u een keuze maken uit een aantal buffetmenu’s en losse producten bij bestellen. Voor een buffet of catering op maat kunt u beter even telefonisch contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken.   Wij zijn bereikbaar op 06-18 67 07 31.

Kant en klare buffetten en Partypannen