De lekkerste buffetten in hardinxveld-giessendam, wij zorgen ervoor

De lekkerste buffetten in hardinxveld-giessendam, wij zorgen ervoor

Wie wil genieten van een heerlijk buffet in en om Hardinxveld-Giessendam. Sliedrecht of Alblasserdam, doet er goed aan zijn vlees te bestellen bij Ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse. Wij serveren u bijzonder smakelijke buffetten met onder andere vlees van de allerbeste kwaliteit. In onze vleesproducten vindt u geen onnodige toevoegingen en proeft u de vrijheid van de dieren terug.

Dat wordt smullen!

Een Hardinxvelds buffet van Slagerij Bart Adriaanse zal zeker geslaagd zijn. Wij serveren zowel warme, als koude buffetten in verschillende uitvoeringen en leveren desgewenst ook verschillende buffetonderdelen los. Wat dacht u van onze smakelijk après-ski buffetten, Indisch buffetten of Hollandia buffetten? Graag bespreken we uw wensen.

Bij Slagerij Bart Adriaanse bent u altijd verzekerd van:

  • Een heerlijk buffet
  • Verantwoord vlees zonder toevoegingen
  • Perfecte verzorging
  • We denken met u mee
  • Ruime keuze in samenstelling van uw buffet
  • Niet alleen vlees maar ook de nodige tafels, stoelen partytent en aankleding kunnen wij verzorgen.

Zoals u wenst

De buffetten in Hardinxveld-Giessendam worden vers bereid. Wij maken uw bestelling graag compleet en zorgen dat alles gereed is wanneer u het wilt. Alle buffetten kunnen worden afgehaald op een afgesproken tijdstip of we leveren de buffetten bij u af. We bezorgen in de regio van Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht of Alblasserdam. Uiteraard kunnen we uw buffet ook elders verzorgen.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie en inspiratie neem contact met ons op. Dan kunnen we uw wensen bespreken en u onze buffetfolder toesturen. Wij zijn bereikbaar op: