Bedrijfscatering in Hardinxveld-Giessendam

Bedrijfscatering in Hardinxveld-Giessendam en omgeving

Uw bedrijf is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en u bent op zoek naar een echte professional die de bedrijfscatering voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse aan het juiste adres. In onze slagerij treft u niets minder dan heerlijk en verantwoord vlees. Vlees zonder onnodige toevoegingen en van beesten die hebben mogen leven in vrijheid. Dat proeft u direct wanneer u ons inschakelt voor uw bedrijfscatering in Hardinxveld-Giessendam. Smakelijk vlees dat iedereen bijzonder goed zal smaken.

Onze voorwaarden, uw wensen

Bij bedrijfscatering hebben we te maken met meerdere personen. Bij ons geldt een minimale afname van 25 personen. Er moet dan ook voldoende voedsel aanwezig zijn en de kwaliteit mag niets te wensen over laten. Althans, dat is de mening van onze slager Bart Adriaanse. Hij bepaalt zeer zorgvuldig de samenstelling van de bedrijfscatering bij u in Hardinxveld-Giessendam en neemt daarbij uw wensen in overweging. Wilt u uw werknemers of bezoekers laten genieten van een heerlijk stamppottenbuffet, een geweldig Frans Buffet of een partypan vol (h)eerlijk vlees? Bestel dan uw bedrijfscatering bij Ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse. Wij garanderen:

  • Het allerbeste vlees
  • Een perfecte smaak
  • Ruim voldoende eten
  • Verantwoord vlees zonder onnodige toevoegingen

Meer informatie

U kunt de gerechten, pakketten of buffetten voor een bedrijfscatering in Hardinxveld-Giessendam bestellen via de telefoon. Heeft u eerst nog wat vragen of wilt u iets bespreken? Neem ook dan even contact met ons op. Uiteraard bezorgen we al dit lekkers ook in Alblasserdam en Sliedrecht maar ook in de gehele Alblasserwaard en Drechtsteden. Komt u toch ergens anders vandaag, we verzenden zelfs door het hele land per post.

Bel voor meer informatie: 06 – 18670731