Online Barbecueschotels bestellen

Barbecueschotel bestellen Hardinxvel-Giessendam

Een barbecueschotel bestellen in omgeving Hardinxveld? Dat kan nu gemakkelijk en eenvoudig online op onze website. Voor het allerlekkerste barbecuevlees in de regio moet je bij Slagerij Bart Adriaanse zijn. Wij zijn een ambachtelijke slagerij die bewust kiest voor goed vlees dat vrij is van overbodige antibiotica en toegediende hormonen. Wilt u genieten van een smakelijk en verantwoorde barbecue? Bestel dan direct onze barbecueschotel of kies voor een van onze kant en klare barbecuemenu’s.

We bedienen ook in de hele Alblasserwaard en Drechtsteden en verzenden zelfs door het hele land per post!

Een ruim assortiment heerlijk vlees

Bij Slagerij Bart Adriaanse kunt u enkel online barbecueschotels bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat we de prijzen laag kunnen houden en vlees direct verpakt kan worden. Barbecueschotels die u bij ons bestelt, bevatten altijd topkwaliteit vlees en zijn geheel aangepast aan het aantal personen waarvoor u bestelt. We hebben zeer populaire basis barbecueschotels, maar ook luxe en exclusieve barbecueschotels behoren tot de mogelijkheden. Aangevuld met kartoffelsalade, huzarensalade of een van de vele andere extra’s zal uw barbecue zeker geslaagd zijn!

E-nummervrij of Vegetarisch?

Neemt u ook even een kijkje bij onze vegetarische barbecueschotels en E-nummer vrije vleesschotels?

Daarom kiest u voor barbecueschotels van Ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse:

  • Topkwaliteit vlees
  • Ruime keus
  • Vers bereid
  • Gekoeld bezorgd

Gemakkelijk bestellen

De barbecueschotels die u bij ons bestelt, worden gratis bezorgd in Hardinxveld-Giessendam of Sliedrecht wanneer u een barbecueschotel bestelt voor meer dan €20,00. We zorgen dat alles naar wens is. Welke barbecueschotel mogen we voor u klaarmaken? Laat u het ons direct even weten…

Bel voor meer informatie: 06 – 18670731

Keuze uit Vis en Vlees. Liever zelf samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel dan via ons bbq assortiment.