Klantreviews

  Deel uw ervaring met Slagerij Bart Adriaanse

  Hieronder vragen we u hoe tevreden u bent met onze producten en dienstverlening. Uw feedback helpt ons om ons werk goed te blijven doen, maar ook te verbeteren als dat nodig is!

  Contactgegevens  Hoe tevreden bent u over onderstaande punten? Geef aan op een schaal van vijf, 1 = zeer ontevreden - 5 = zeer tevreden. Heeft u een van onderstaande punten niet bij ons afgenomen, bijv. bediening, kies dan n.v.t.


  Super ervaring!

  Rated 5 out of 5
  13/09/2023

  Super ervaring bij Slagerij Bart Adriaanse. Voor een personeelsfeest van ca. 250 personen hebben zij dit prima geregeld. Ook over HALAL en vegetarische opties is meegedacht. Complimenten.

  Lisa

  Zeer tevreden

  Rated 5 out of 5
  28/08/2023

  Wij zijn zeer tevreden over het Buffet de Luxe dat wij hadden besteld voor ons feestje. Zowel de salades als de warme gerechten zijn van een zeer goede smaak en zagen er mooi en verzorgd uit. Ook het ijs met vers fruit was van een zeer goede kwaliteit en smaakte heerlijk. Alles werd op tijd aan huis bezorgd en keurig verzorgd neergezet bij ons aan huis.

  Damsteeg

  Fijn bedrijf om mee samen te werken.

  Rated 5 out of 5
  17/06/2023

  Fijn bedrijf om mee samen te werken. Personeel verzorgde op een nette, verantwoordelijke manier het klaarzetten van het buffet. Vriendelijk en respectvol! Een echte aanrader dus.

  Petra