Corona maatregelen

Corona Update

Beste klanten,

Al weer een aantal weken bezorgen we de bestellingen bij onze klanten in de omgeving van Hardinxveld en Sliedrecht. Dit is tot nu toe een succes gebleken. Waarvoor we al onze klanten willen bedanken! Zoals het er nu uitziet blijft de situatie nog wel even zo. We blijven dus ook bezorgen.

Hieronder geven we een overzicht hoe we onze verkoop en diensten de komende periode willen aanbieden.

 

De maatregelen die wij nemen voor u en onze veiligheid

We houden ons aan de richtlijnen zoals we die ondertussen kennen van het RIVM. Omdat we werken met levensmiddelen betekent dat voor onze slagerij het volgende:

 

  • Geen direct contact dus 1,5 meter afstand
  • Zieke of verkouden medewerkers blijven thuis
  • Alle bestellingen dienen vooraf via IDEAL of op locatie per pin te worden voldaan.
  • Het is niet toegestaan onze productieruimte te betreden als er bestellingen worden afgehaald.
  • Bij het bezorgen vermijden we zoveel mogelijk contact en spreken met u af of we de bestelling bij de deur laten staan.

 

Bezorgen van bestellingen

De komende weken bezorgen we alle bestellingen, dus ook onder de 50 euro, in de regio gratis. Het gaat dan om de plaatsen, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Bleskensgraaf, Giessenburg, Wijngaarden en Dordrecht. (woont u nu net op de grens in een andere gemeente neem dan even contact op 06 – 18670731 of vermeld het bij uw bestelling.

 

Versturen van bestellingen

We kunnen uw bestellingen ook gekoeld verzenden via PostNL. Deze mogelijkheid bieden we altijd al, maar we kunnen ons voorstellen dat het zeker nu een aantrekkelijke optie kan zijn. Bekijk op deze pagina hoe uw producten gekoeld worden verpakt.

 

 

 

 

Weekaanbiedingen

U heeft zojuist dit product toegevoegd aan de winkelmand: